1 oktober 2023 - Open Bedrijvendag - Tielt

Open Bedrijvendag

Bezoek ons op Open Bedrijvendag in Tielt.

OFFICE ONE - 1 oktober 2023

WAAR
Ruiseleedsesteenweg 9, 8700 Tielt

Aan de rand van het West-Vlaamse Tielt, naast een belangrijke invalsweg, kan je niet meer naast dit iconische landmark kijken : Office One.

Group Vlaemynck en MC Bouw zijn met dit pronkstuk niet aan hun proefstuk toe wat betreft kantoorruimtes en realiseerden eerder in Tielt al het Vlaemynck Business Center en gaan met Office One nog een stapje verder. Het gebouw werd geconcipieerd als een gelijkvloers met twee bovenop geplaatste volumes in vloeiende, organische vormen. Het complex biedt ruim 3.700 m2 aan kantoorruimte en deze bedrijven stellen hun deuren graag open op zondag 1 oktober 2023. Met onze deelname aan Voka Open Bedrijvendag willen we iedereen de kans bieden om kennis te maken met deze ongetwijfeld unieke werkplekken. En een klein tipje van de sluier: Door het grote succes ligt Office Two al op de tekentafel. Want het mag gezegd worden Tielt Bruist en daar dragen we met Group Vlaemynck onze letterlijke en figuurlijke steen toe bij. Kantoorruimtes, handel en een hele pak nieuwe residentiële projecten zullen nu en in de toekomst zorgen voor extra werkgelegenheid en tal van opportuniteiten. Meer dan redenen genoeg om ons een bezoekje te brengen! 

Klik hier voor meer info over Office One

Deze bedrijven kan u bezoeken in de nieuwe realisatie van Vlaemynck: IT Provider | Ingenix | A-Ware | Bofisc 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.