Uw woning vlot verkopen met Bid2Buy

Het laatste jaar kende de huizenmarkt een forse stijging aan verkoop. Vooral woningen met tuin of ruime appartementen kenden een ongeziene populariteit. Ieder type vastgoed vraagt een persoonlijke aanpak, en wie dit correct aanpakt, zal de verkoopkansen zienderogen zien stijgen.

Bieden om te kopen – een nieuwe formule!

Een bod doen op een woning is niets nieuws onder de zon. Bij Vlaemynck Vastgoed, uw slimme keuze in vastgoed, steken we deze formule in een nieuw jasje.

Bid2Buy is in het leven geroepen om de verkoop extra te stimuleren. Dit nieuwe concept laat de markt zelf bepalen hoeveel een woning of appartement waard is. Door het uitspelen van vraag en aanbod, geven we zowel de verkoper als koper een eerlijke kans. Een succesformule die werkt, zo blijkt.

Bid2Buy… wat?

Bid2Buy is een formule die uniek is voor Vlaemynck Vastgoed. Door de doordachte werkwijze mochten we reeds verschillende successen boeken. Maar hoe werkt dit nu?

Samen met de eigenaar wordt er een instapprijs overeengekomen en vanaf die prijs kan er geboden worden onder gesloten omslag. Dit gebeurt op de Bid2Buy kijkdag. Dit is het enige kijkmoment die er zal georganiseerd worden. Het voordeel hiervan is dat niemand voorrang krijgt en dat iedereen de kans krijgt om een bod uit te brengen op hetzelfde moment.

Om de kandidaat-koper warm te maken, wordt er voorafgaand een sterke (online) marketingcampagne gelanceerd. Door een beperkt aantal foto’s te gebruiken, wordt de interesse nog extra aangewakkerd.

Als kandidaat-koper kan u zich dan inschrijven op de aanwezigheidslijst. Hierdoor ontvangt u een mail waarin alle informatie over het pand wordt vrijgegeven. Denk maar aan het bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, elektrische keuring… Op die manier kunt u als kandidaat-koper met een grondige voorbereiding ten strijde trekken.

“Bid2Buy: een nieuwe concept laat de markt zelf bepalen hoeveel een woning of appartement waard is. Door het uitspelen van vraag en aanbod, geven we zowel de verkoper als koper een eerlijke kans. Een succesformule die werkt, zo blijkt.

 

Wat zijn de redenen om te kiezen voor de Bid2Buy verkoopformule voor de verkoop van uw huis? 
Matthias legt het u graag in detail uit. Bekijk de video hieronder.

Kijk, bied, geniet!

Tijdens het Bid2Buy-kijkmoment kan u genieten van een rondleiding en staan verschillende makelaars u graag te woord met extra informatie en advies. Na het bezoek krijgt u als kandidaat-koper de kans om een bod uit te brengen onder gesloten omslag. Dit moet starten vanaf de instelprijs.

Eens alle biedingen binnen zijn na het kijkmoment, worden alle biedingen bekeken. Als hoogste bieder, zal u het verlossende telefoontje ontvangen en mag u zich de nieuwe eigenaar van de woning of het appartement noemen.

What’s in for me?

Voor zowel de verkoper als koper kent deze succesformule heel wat voordelen. Als koper krijgt u een eerlijke kans om te bieden onder gesloten omslag en komt u in aanmerking om het pand aan te kopen, dit zonder veel inmenging van de makelaar.

Uw vastgoed verkopen?

Als eigenaar kan u één van onze kantoren contacteren om beroep te doen op onze expertise. De makelaar komt ter plaatse langs voor een kennismaking en geeft een eerste toelichting van onze werkwijze. Ieder dossier vraagt een zeer persoonlijke aanpak en samen met de eigenaar wordt er gekeken wat de beste verkoopformule is voor uw woning of appartement.

Niet ieder pand leent zich tot bovenstaande formule. Wij geven, met onze nodige expertise en kennis, raad wat de beste formule is om uw pand succesvol te kunnen verkopen.

Alles start natuurlijk met een correcte waardebepaling en een betrouwbare partner.

Wenst u uw woning te verkopen, neem dan contact op met één van onze kantoren en geniet van een zorgeloze verkoop van uw woning of appartement! Wij hebben vastgoedkantoren in Tielt, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne en Waregem.

Interesse om uw woning vlot te verkopen? Neem contact op!

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij contacteren u.

 

Tekst: Michelle Bousson

Ontdek ons aanbod

Met onze vastgoedkantoren te Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Poperinge en Waregem bieden wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod vastgoed in uw buurt: van rijhuizen tot riante villa’s en herenhuizen, appartementen of een luxueus penthouse en nieuwbouwwoningen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.