Loft Te koop Avelgem | € 395 000

Deze charmante loft wordt gekenmerkt door zijn verrassende en hoogwaardig afwerking en is gesitueerd op niveau 1 van de voormalige "De Groote Fabrieke" in centrum Avelgem.

Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de zorgvuldig gekozen duurzame materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!! Opvallend zijn de heldere en ruime woonruimten met knappe hoogten.

Indeling: inkomhal, ruime 1ste slaapkamer op het gelijkvloers - op heden ingedeeld als praktisch bureel - met aanpalende badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche, apart gastentoilet, extra praktische (was)berging, en via de ruime inkomhal heb je directe toegang tot de zéér ruime en lichtrijke leefruimte die volledig afgewerkt is tot in de puntjes met de volledig geïnstalleerde open leefkeuken (voorzien van alle courante toestellen met surplus een exclusieve wijnfrigo!) met aansluitend de ruime zithoek voorzien van heel veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen die voorzien zijn van automatische screens op maat.

Deze vastgoedtopper is voorzien van 2 extra slaapkamers op de 1ste verdieping waarvan één open slaapkamer die het leuke effect weergeeft van deze sublieme loft. Ook is er nog een 2de ruime geïnstalleerde badkamer met ligbad, toilet dubbele wastafel.

Aan parkeermogelijkheid/opbergruimte geen gebrek want de loft is voorzien van twee ruime ondergrondse private autostaanplaatsen met als extra een extra private ruime berging. Tal van overige parkeermogelijkheden zijn er te vinden op het domein.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI en energiezuinig!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Loft
Stad/Gemeente Avelgem
Provincie West-Vlaanderen
Beschikbaar vanaf Bij akte
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Afmetingen en kosten

Totale opp. 580 m²

Technisch

Nieuwbouw Nee
Algemene staat Luxe afwerking

EPC

EPC ref. 2191565
EPC 137 kWh/m² Label epc_B
EPC datum 03/09/2019
EPC vervaldatum 03/09/2029

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.