Woning Te koop Avelgem | € 345 000

Fantastische villa op een rustige ligging in Bossuit (Avelgem) met prachtig landelijk verzicht. Deze kloeke villa werd prima onderhouden, staat up-to-date en biedt opvallend veel woon- en opbergruimte door zijn slimme indeling.

Indeling: inkomhal met directe toegang tot de verschillende leefruimtes. Geweldige woon- en leefruimte (méér dan 30 m²!) die van veel licht genieten door de grote raampartijen. Geïnstalleerde leefkeuken met aparte eetplek met alle courante toestellen met achterliggend een praktische (was)berging.

Via de ruime leefkeuken kom je opnieuw terecht in de hal op het gelijkvloers, waar zich drie ruime slaapkamers bevinden (20,10 m²; 14,65 m²; 9 m²). Verder omvat de hal nog een geïnstalleerde badkamer die voorzien is van een dubbele wastafel en combinatie ligbad/douche met apart gastentoilet.

Ook is er nog een zolderruimte die op heden te bereiken is via een trapluik waar er 1001 mogelijkheden zijn tot extra slaapkamers.

De aangelegde – zongerichte - tuin maakt het héérlijk vertoeven in de tuin op een totale perceeloppervlakte van maar liefst 845 m².

Via de ruime privé-oprit is er zeker plaats voor 10 wagens op eigen terrein mét als extraatje achteraan het perceel de praktische garageruimte en carport.

EXTRA PLUSPUNT aan deze topper: zonnepanelen aanwezig = EPC C!

De woning is surplus voorzien van centrale verwarming op aardgas via een condenserende ketel (EPC C-label), hoogrenderende beglazing (PVC), dakisolatie en elektriciteit conform het AREI!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Avelgem
Provincie West-Vlaanderen
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Afmetingen en kosten

Totale opp. 845 m²
Oriëntatie tuin Zuidwest

Technisch

Bouwjaar 1975
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

EPC

EPC ref. 2218260
EPC 232 kWh/m² Label epc_C
EPC datum 14/11/2019
EPC vervaldatum 14/11/2029

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.