Residentie Le Manoir

2 entiteiten

Nieuwbouw Project Te koop Duinbergen | vanaf € 1 195 000

Le Manoir is een project op één van de laatste locaties met zeezicht te Duinbergen, er werden 6 appartementen, 6 bergingen en 21 garages gerealiseerd.
6 Luxe-appartementen met zeezicht en ruime terrassen, waarvan de laatste 2 appartementen momenteel in verkoop staan!
 
Het gebouw is zo georiënteerd dat alle appartementen zeezicht hebben. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen zowel voor buiten- als binnenafwerking, dit alles staat beschreven in het lastenboek die u via ons kunt bekomen.
 
Het gelijkvloers ligt al 1.60 meter boven het straatniveau om rust en zicht te garanderen, deze beschikken over zeer ruime terrassen en telkens 3 slaapkamers. Het eerste verdiep beschikt over 2 appartementen met 2 of 3 slaapkamers aan de achterkant met zuidwestelijk gerichte terrassen en zeezicht uit de living. Het hoogste verdiep bevat dan weer 2 twee-slaapkamerappartementen met zowel terras aan de noord- (zee) als aan de zuidkant.
 

Voor de afwerking werken we samen met 3 gerenommeerde interieurarchitecten: Bieke Vanhoutte, Kurt Wallaeys en Philip Simoen.

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 058 77 77 10

Ontdek uw eigendom

Type Referentie Slpk. Opp. Prijs Status
Appartement Manoir 1/0001 3 122,56 m² prijs weten? Te koop
Appartement Manoir 1/0002 3 127,48 m² prijs weten? Te koop

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.