Appartement Te koop Harelbeke | € 169 000

Dit appartement bevindt zich op een uitstekende locatie op wandelafstand van provinciedomein de Gavers. Daarnaast zijn alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) op wandelafstand terug te vinden. Een extra troef, vooraan de woning bevindt zich een park dat binnenkort omgetoverd wordt tot een oase van rust.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping (bereikbaar via de lift) en geniet een uitzicht tot in Kortrijk. De inkomhal biedt toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van de nodige toestellen. Het appartement voorziet in twee slaakamers (met verduistering) en een badkamer uitgerust met ligbad en lavabomeubel. Verder is er een praktische berging en een apart toilet. Tenslotte is er nog een grote kelderberging.

Wie op zoek is naar een appartement om te starten of een interessante investering is hier aan het juiste adres. Plan snel jouw bezoek in.

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Appartement
Stad/Gemeente Harelbeke
Provincie West-Vlaanderen
Beschikbaar vanaf Bij akte
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Afmetingen en kosten

Totale opp. 1416 m²

Technisch

Bouwjaar 1994
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

EPC

EPC ref. 20240916-0003374209-RES-1
EPC 191 kWh/m² Label epc_B
EPC datum 16/09/2024
EPC vervaldatum 16/09/2034

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.