Woning Te koop Harelbeke | € 289 000

Wie op zoek is naar een ruime woning op een centrale ligging is hier aan het juiste adres! Belangrijke voorzieningen (scholen, winkels, ...) zijn op wandelafstand van de woning terug te vinden. Bovendien geniet u een vlotte verbinding met op en -afritten van de R8. (Mobiscore = 8,6 / 10)

Indeling van de woning:

Bij binnenkomst via de inkomhal, betreedt u de ruime woonkamer bestaande uit een salon met gezellige gashaard en een lichtrijke eetkamer. De woning is voorzien van een moderne en kwalitatieve keuken met een vaste ontbijttafel in natuursteen.

De woning beschikt verder over een praktische wasplaats, een apart toilet met lavabo en een zeer ruime berging. De berging heeft een vernieuwd dak en biedt toegang tot het terras, ideaal voor het stallen van fietsen, als knutselatelier of tuinberging.

De grote garage met elektrische poort biedt plaats aan twee wagens en heeft directe toegang tot zowel het terras, de tuin, de berging als de inkomhal. Dit maakt het gemakkelijk om de fietsen te stallen. Daarnaast is er een koele en droge kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een volledig nieuwe badkamer met bad, wc, inloopdouche en ventilatie. Twee van de slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning voor optimaal comfort. Via een vaste trap bereikt u de zeer ruime, geïsoleerde zolder die vele mogelijkheden biedt.

Extra kenmerken:
- De woning is voorzien van elektrische rolluiken.
- EPC: 366 kWh/(m²/jaar) - UC: 273847

Deze woning combineert modern comfort met een gunstige ligging en is een buitenkans voor wie op zoek is naar ruimte in Harelbeke. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!
 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Harelbeke
Provincie West-Vlaanderen
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score D
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Afmetingen en kosten

Totale opp. 354 m²
Oriëntatie tuin Zuidwest

Technisch

Bouwjaar 1950
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Normaal

EPC

EPC ref. 20221129-0002738474-RES-1
EPC 366 kWh/m² Label epc_D
EPC datum 29/11/2022
EPC vervaldatum 29/11/2032

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.