Woning Te koop Harelbeke | € 348 000

Wie op zoek is naar de perfecte combinatie tussen wonen en werken is hier aan het juiste adres. De woning werd recentelijk volledig gerenoveerd en heeft als grote troef een werkplaats van zo'n 205 m² verdeeld over 2 verdiepingen.

Om de woning te betreden kan je kiezen tussen de toegang via de werkplaats of de aparte toegang vooraan. Op de benedenverdieping voorziet de woning in een lichtrijke en ruime woonkamer met aansluitend de open keuken voorzien van toestellen. Vooraan de woning bevindt zich de trappenhal en een aparte bureauruimte. Tenslotte is er het toilet en de mooi afgewerkte badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers terug te vinden. Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping waar een derde grote slaapkamer werd ingebracht, eveneens met mogelijkheid bureau te voorzien. Er is tevens een kelder.

De werkplaats is ideaal voor zelfstandigen, personen met een uit de hand gelopen hobby of mensen die op zoek zijn naar veel bergruimte.

Als kers op de taart is er de zongerichte tuin!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Woning
Stad/Gemeente Harelbeke
Provincie West-Vlaanderen
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Afmetingen en kosten

Totale opp. 508 m²
Oriëntatie tuin Zuid

Technisch

Bouwjaar 1930
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

EPC

EPC ref. 20240320--000318276-2
EPC 347 kWh/m² Label epc_D
EPC datum 20/03/2024
EPC vervaldatum 20/03/2034

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.