Handelspand met woonst Te koop Zwevegem | € 995 000

Vastgoed opportuniteit bestaande uit halfopen te renoveren woning, een alleenstaande villa en een magazijn van ca. 1.000,00 m², gelegen op een uitgelezen plekje in Zwevegem en vlakbij invalswegen naar Kortrijk. Schitterend om hier jouw toekomst te realiseren.

Deze unieke eigendom is gelegen op een perceel van ca. 5.000,00 m² mét een uitzonderlijk magazijn die te bereiken is via een private zij-uitweg op eigen domein. Hier is werk en privé mogelijk te combineren en ideaal voor jouw zelfstandige activiteit.

Alleenstaande private woning voorzien van dubbele garage, bureel, praktische kelderberging, ruime woonkamer met zithoek en aansluitend geïnstalleerde keuken. Op het eerste verdiep zijn er 4 volwaardige slaapkamers met zowel douche- als badkamer. Verder zijn er nog heel wat opbergruimtes.

Het magazijn is voorzien van uitrusting schrijnwerkerij / perslucht / stofafzuiging / 6 machines / 36 zonnepanelen / volledige technische structuur aanwezig voor houtbewerking / ...

Alsook beschikt de private woning over 20 extra zonnepanelen!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056 98 05 55

Algemene info

Type Handelspand met woonst
Straat Koutermanstraat
Stad/Gemeente Zwevegem
Provincie West-Vlaanderen
Beschikbaar vanaf Bij akte

Technisch

Nieuwbouw Nee
Beglazing Dubbele -
Raamwerk Hout -

Omgeving

Centrum
Commercieel
Omgeving school

Koutermanstraat 13, 8550 Zwevegem (toon op kaart)

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.