Serviceflat Te koop Zwevegem | € 195 000

Deze kwalitatief afgewerkte assitentieflat vinden we terug op de tweede verdieping van 'residentie Vijverhof' nabij centrum Zwevegem. Genieten kunnen we in de omgeving die volledig omringd is door groen en op wandelafstand van alle faciliteiten!

Deze recente eigendom is kwalitatief afgewerkt met parket en bevindt zich in een uitstekende staat.

Indeling: Inkomhal die ons toegang geeft naar de zéér lichtrijke woonkamer met ruim zonneterras en prachtig landelijk verzicht. De keuken is volledig ingericht en werd zéér goed onderhouden met aansluitend een praktische (was)berging. Verder beschikt het appartement nog over een ruime aparte slaapkamer met aansluitend de ruime badkamer met inrijdouche, wastafel en toilet.

Extra: droge praktische kelderberging is voorzien (inclusief deze aankoop).

Extra troeven zijn de aangelegde tuin met vijver, de aanwezigheid van vele extra diensten zoals dagelijkse ondersteuning, brasserie & tearoom, ontspanning en nog zo veel meer.

Bent u op zoek naar een instapklare assistentieflat of op zoek naar een opbrengsten-eigendom? Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek aan deze aangename residentie!

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 056980555

Algemene info

Type Serviceflat
Stad/Gemeente Zwevegem
Provincie West-Vlaanderen
Renovatieverplichting Neen

Gegevens vergunningen

Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score C
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Afmetingen en kosten

Bewoonbare opp. 60 m²

Technisch

Bouwjaar 2018
Nieuwbouw Nee
Algemene staat Instapklaar

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.